ایسنا نوشت: سید محمد پژمان رییس سازمان ملی زمین و مسکن اظهار کرد: مسکن سهم مهمی در اقتصاد دارد و میتواند به راحتی تحت تاثیر تورم و رکود بازار قرار گیرد بنابراین به طور قطع پس از مذاکرات مثبت در ژنو اتفاقات مثبت نیز در راه است و آثار عمیقی بر اقتصاد کشور میگذارد.
وی گفت: همواره هرگونه تغییری در اقتصاد بر بازار مسکن نیز تاثیر گذاشته است و اکنون نیز با ثبات در بخشهای مختلف اقتصادی، مسکن نیز تحت تاثیر قرار میگیرد که امیدواریم نوسانات مسکن به حداقل ممکن برسد و بازار به جریان عادی اقتصادی و مشابه سایر صنوف متعادل شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه باید قیمت مسکن به گونهای به ثبات برسد که مردم بتوانند پیشبینی کنند برای خرید یک واحد مسکونی چه میزان پسانداز باید داشته باشند، افزود: باید ساخت و ساز مسکن به گونهای شود که منابع کافی به این بخش تزریق شود و مردم توان پسانداز داشته باشند تا امکان ساخت و ساز و خرید واحد مسکونی برای متقاضیان میسر شود.
رییس سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به افزایش 9 درصدی سهم مسکن در اقتصاد کشور اظهار کرد: این میزان به 39 درصد رسیده است که نشاندهنده کارکرد مناسب این بخش است و به نظر میرسد سیاستهای دولت در جهت رونق بخشیدن به سایر بخشهای اقتصادی و مسکن موثر باشد.
پژمان افزود: با فعالیت مناسب در بخشهای اقتصادی موجبات رفاه مردم فراهم میشود و میتواند سهم عمده فعالیتهای مبادلهای را پوشش دهد چراکه تولید مسکن به دو صورت مبادلهای و مصرفی صورت میگیرد.
وی گفت: در عرضه مسکن، تولیدکنندگان به صورت مداوم ساخت و ساز میکنند که این میزان عرضه هم برای مبادلهکنندگان برای و خرید و فروش است و هم برای مصرف کنندگان وارد بازار میشود.
رییس سازمان ملی زمین و مسکن تاکید کرد: بیشتر از اینکه در این بخش فشار ایجاد کنیم باید برای توانمندسازی مردم در تهیه مسکن تلاش کنیم.
به گفته پژمان باید این توانمندی در مردم ایجاد شود تا از طریق کسب شغل با درآمد مناسب یا از طریق شرایط فراهم شده همچون کمکهای دولتی به مردم واحدهای مسکونی ملکی یا استیجاری دسترسی پیدا کنند.